Voor de late beslissers: onze hengsten-aanbevelingen

Voor de late beslissers: onze hengsten-aanbevelingen

Ben je er nog steeds niet helemaal uit door welke hengst je je merrie graag zou laten dekken? In de komende dagen zetten we onze aanbevelingen nog eens graag op een rijtje voor de late beslissers!

Alicante (v. Casall ASK)

Deze hengst stamt af van Casall ASK en samen met zijn uitzonderlijke moederlijn maakt dit hem een parel voor de fokkerij. Casall ASK nam deel aan de Olympische Spelen in Londen en won meerdere Grote Prijzen en wereldbekerkwalificaties. Daarnaast werd Casall al individueel 4de op het WK en EK! Ook in de fokkerij heeft Casall reeds bewezen een uitzonderlijk fenomeen te zijn. Zo bracht hij reeds diverse kampioenmerries tijdens de Elite merrieshow in Emlshorn en ook al kampioenhengsten bij diverse hengstenkeuringen zoals Casal Tino. Met reeds 45 goedgekeurde zonen en 53 staatmerries en zeer succesvolle nakomelingen zoals Powerplay onder Eric Lamaze (CAN), Casello met Douglas Lindelöw (SWE), Casallo Z onder Piergiorgio Bucci (ITA) en CT onder Hugo Simon kunnen we spreken van een topverever.

Klik hier voor meer informatie



Requiem J&F Champblanc (f. Quaprice de Bois Margot) 

Requiem J&F Champblanc is weliswaar een jonge hengst die zijn kwaliteiten nog moet bewijzen, maar de zoon van Quaprice de Bois Margot maakte alvast indruk tijdens het vrijspringen in Mechelen. Hij kwam hier dan ook als winnaar uit de bus. Het is dan ook niet voor niets dat hij enkele uren later als veilingtopper richting Hilton Stables verhuisde. In februari werd hij als dekhengst goedgekeurd.

Klik hier voor meer informatie



Aanbod T&L

Hengstenhouderij Tilleman & Lenaerts staat weer ter beschikking van de fokkers met een uitgebreid, aansprekend aanbod. Zoals alle jaren hopen we dat de fokkers de jonge hengsten kansen geven. We hebben reeds in het verleden meerdere malen bewezen dat onze jonge hengsten op latere leeftijd doorgroeien naar het hoogste niveau in de sport, denk maar aan Toulon, Dieu-Merci van T&L, Halifax van het Kluizebos, Houston, enz… Dus wie graag een streepje voor heeft, weet wat hem of haar te doen staat !


Klik hier voor meer informatie