Voor de late beslissers: Onze hengsten-aanbevelingen

Voor de late beslissers: Onze hengsten-aanbevelingen

Ben je er nog steeds niet helemaal uit door welke hengst je je merrie graag zou laten dekken? In de komende dagen zetten we onze aanbevelingen nog eens graag op een rijtje voor de late beslissers! 

Qannando B&V (Kannan x Emerald) 

Deze Kannan zoon is zeker én vast een van de opkomende talenten in onze sport. Hij was één van de opvallendste hengsten van de PAVO-hengstencompetitie. Zowel zijn vader- als moederlijn is er eentje om u tegen te zeggen! Zijn vader Kannan behoeft natuurlijk geen verdere uitleg. Aan moederskant zien we zowel de moeder (My Way B&V) als grootmoeder (Incroyable de Muze) actief op 1m50 niveau.

Meer informatie? Klik hier


Plato de Muze (Plot Blue x Erco van't Roosakker)

Ook deze Plato de Muze is een jong aankomend talent. Hij heeft zijn kwaliteiten al meermaals bewezen door onder andere in Mechelen de CSI2* Grand Prix op zijn naam te schrijven. De hengst is onder het zadel van Gaublomme actief en heeft duidelijk de kwaliteiten van zijn vader Plot Blue geërfd. Zijn vader Plot Blue maakte onder andere indruk tijdens de Olympische Spelen van 2014 onder het zadel van Marcus Ehning. Moeder Iphigheneia de Muze was ook op het hoogste niveau actief onder het zadel van Gregory Wathelet.

Meer informatie? Klik hier! 


Casallito (Casall Ask x Cassini I)

Ook deze hengst is een jong aankomend talent. Casallito is een combinatie uit A-Cassina I met Casall ASK. Casall moeten we natuurlijk niet meer aan jullie voorstellen maar A-Cassina I stamt eveneens af van een erg goede bloedlijn. De merrie heeft bovendien enorm veel uitstraling. Ze heeft geen internationale sportcarrière achter de rug maar werd onmiddellijk voor de fokkerij ingezet.


Klik hier voor meer informatie!