Trevor Breen's eigen gefokte Highland President terug bij hem op stal

Trevor Breen's eigen gefokte Highland President terug bij hem op stal

Highland President, liefkozend bekend als 'Archie', is teruggekeerd naar de stal van Trevor Breen, waarmee de wederopleving van een opmerkelijke samenwerking gemarkeerd wordt. Breen uit diepe vreugde bij het verwelkomen van de thuiskomst van deze sensationele fokkerij in zijn stal voor het seizoen 2024.


Samen hebben ze een pad van succes gesmeed dat de harten van fans over de hele wereld heeft veroverd. Vorig jaar bereikte hun samenwerking nieuwe hoogten toen ze aanzienlijk bijdroegen aan de zilveren medaille van Team Ierland op de prestigieuze Europese Kampioenschappen. Een van de hoogtepunten van hun partnerschap kwam in de illustere setting van de Nations Cup Final in Barcelona, waar Highland President een meesterlijke foutloze ronde neerzette.

De triomfantelijke terugkeer van Highland President zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onvoorwaardelijke steun van Ian en Heather Black, de toegewijde eigenaars die Breen's reis onwankelbaar hebben gesteund.

Cian O'Connor nam de teugels over van de 12-jarige KWPN ruin van Clinton in oktober 2023, die tot 1.50m niveau had genavigeerd met Highland.



F. ©: Hickstead Press Release