Nieuw Grand Prix-paard voor Cian O'Connor

Nieuw Grand Prix-paard voor Cian O'Connor

De Ierse springruiter, Trevor Breen heeft afscheid genomen van zijn toppaard, Highland President (Clinton x Kannan, fokker: Heather Black). De 11-jarige ruin verhuist naar de stallen van Cian O'Connor.  

Samen met Breen was de ruin een onderdeel van het Ierse team tijdens de FEI Europese kampioenschappen in Milaan. Op zijn eigen sociale media maakte Breen het nieuws bekend. "Bedankt voor alles; Archie. Het was een privilege om met je te mogen rijden."

"President is een enorm intelligent paard dat voor zijn ruiter wil vechten. Een echte leeuw in de piste. We hebben genoten van het pad dat we samen afgelegd hebben. We maakten een mooie evolutie met enkele plaatsingen in CSI5* Grand Prix's en de zilveren team medaille tijdens de Europese kampioenschappen. We kijken uit naar het volgende hoofdstuk van President bij Cian O'Connor."

Naast de zilveren Team Medaille is ook een vierde plaats in de 1.60m LGCT Grote Prijs van Riesenbeck en een vijfde plek in de Grote Prijs van La Coruna en Dublin een hoogtepunt.