Immo in de kijker: Unieke villa met bouwgrond te koop bij Horse Immo!

Immo in de kijker: Unieke villa met bouwgrond te koop bij Horse Immo!

Als je op zoek bent naar een luxueuze woning die ver boven de standaard uitsteekt, dan is deze villa in Moorsel zeker een bezoek waard. Het huis, gebouwd in 2010, bevindt zich in een rustige omgeving en op wandelafstand van het centrum. Met haar high-end afwerking en vele extra’s biedt deze parel precies wat je zoekt.


ONTDEK HET PAND HIER


Een lange private oprijlaan brengt je naar de voortuin, aangelegd volgens een plan van Stijn Cornilly, dewelke deze woning een wow-effect geeft.

Elke hoek van dit huis straalt karakter uit en trekt meteen je aandacht naar de verfijnde afwerking van zodra je hier binnenstapt.  De hoogwaardige materialen zoals duurzame natuurstenen Massangis vloeren en massief eiken parket en kasten voegen de nodige charme toe aan deze villa.  De authentieke recuperatiematerialen (gevel in Paepesteen, de blauwstenen handgehouwen portiek, het 17e eeuwse toiletkraantje met vernieuwd binnenwerk, de fontein op het terras,…) dragen bij aan de luxueuze en tijdloze uitstraling.

De keuken is voorzien van high-end apparatuur en straalt culinaire perfectie uit waar elke hobbykok zijn creativiteit volledig tot uiting kan brengen.  Dankzij de grote raampartijen kun je op ieder moment genieten van de heerlijke buitenruimte.

Deze villa verwent je met  drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van airconditioning en op maat gemaakte inbouwkasten en een extra dressingroom, wat resulteert in het summum van comfort.  Heb je behoefte aan een extra slaapkamer?  In dat geval kan je de bureauruimte moeiteloos omvormen.

De woning is volledig onderkelderd en opent hiermee de deuren naar diverse ontspanningsmogelijkheden.  Laat de sommelier in jou ontwaken in de wijnbar, werk aan je conditie in je eigen fitnessruimte, ontspan in de sauna of geniet van je favoriete film in de thuisbioscoop met een indrukwekkend, professioneel scherm en surround systeem.  Bovendien beschikt de villa over moderne voorzieningen zoals een alarmsysteem met meldkamer, regenwaterputten en een laadpaal voor elektrische auto’s, waarmee een eigentijdse toets aan het geheel wordt toegevoegd.

De buitenruimte met verwarmd zwembad en een poolhouse met douche, lavabo en toilet brengt je meteen in vakantiesfeer.  Het perceel bouwgrond dat naast de woning ligt, wordt samen met de woning verkocht.  Met de bouwvergunning reeds op zak, opent dit een scala aan mogelijkheden.  Droom je ervan je paarden of andere huisdieren vanuit je huis of tuin te bewonderen, dan is er een mogelijkheid om 3 stallen op de bouwgrond te bouwen.  Of je nu denkt aan een extra woning voor je kinderen of ouders, een praktijkruimte, binnenzwembad, weide met stallen of gewoon als investering in bouwgrond …  dit alles is binnen handbereik…

Heeft deze woning al jouw droomcriteria afgetikt?  Vraag dan een exclusieve bezichtiging aan en ontdek zelf alle troeven die deze woning te bieden heeft.