Stephanie De Corte scoort sterk in Zellik!

Stephanie De Corte scoort sterk in Zellik!

Afgelopen weekend werd bij Winterjumping in Zellik mooie springsport geleverd in de 1.30m hoofdrubriek. Stephanie de Corte en haar 12-jarige Memphis van de Neerheide (Emerald van 't Ruytershof, fokker: E. van Giel) hielden de concurrentie achter zich!

In deze 2 fasen special, regeerden de amazones. Horse Immo-amazone, Stephanie de Corte en haar zoon van Emerald van 't Ruytershof bleven als enige foutloos onder de 23 seconden. Het paar verwees daarbij Shari De Laet met Stal Lenssens' Cataleya 3 (Cachas) naar de tweede plek. Samen met THibault Philippaerts' voormalige merrie bleef de Oost-Vlaamse, Geoffrey Cobbaut met Mikado.

Cobbaut verwees daarbij Anouk de Proft met Monaco du Chablis (Norton d'Eole) naar de vierde plaats. Maverick van Lent en Papillon HR (Kannan GFE) vervolledigden de top vijf.

Op zondag won Patrick Nisbett met Nina Van 't Farsenhoven (Vivaldi du Seigneur) de 1.25m rubriek. Sam Luyten volgde in deze proef met de 7-jarige Rock en Roll voor Maurice Riquiere en Casino Royal van de Hunters (Carrico).

De 1.20m proef kwam op naam van Naomi Saubain en de 9-jarige Petunia vd Bisschop (Comme Il Faut). In het zadel van de BWP-merrie verwees Saubain, Christophe Vanderhasselt naar de tweede plek. Vanderhasselt volgde met Axxess Pur Z (Aktion Pur Z) voor Marijke Both en Quinto van het Swennenhof (I'M Special de Muze).

Noah Tondeur won de 1.15m rubriek met Kasandra van 't Winnenhof (BAmako de Muze). In het 1.10m hield Jano Bosteels de concurrentie achter zich met Carlsson von Schweden (Cardento).

Alle uitslagen