Rolex vervangt Longines als nieuwe tijdwaarnemer en sponsor van de Grand Prix op Dublin Horse Show

Rolex vervangt Longines als nieuwe tijdwaarnemer en sponsor van de Grand Prix op Dublin Horse Show

De RDS Dublin Horse Show voegt Rolex toe als de officiële tijdwaarnemer en Grand Prix-sponsor van hun komende evenement. De Rolex Grand Prix zal plaatsvinden op zondag 18 augustus in de RDS Main Arena, waar een recordprijs van €500.000 te winnen is.

De Grand Prix van Dublin dateert uit 1934 en kent een rijke geschiedenis van winnaars. Op de ere-lijst staan namen als Eddie Macken, John en Michael Whitaker, Nick Skelton, Jessica Kuerten, Lauren Hough, Cian O'Connor, Bertram Allen, Kent Farrington en Shane Breen.

Showdirecteur Pat Hanly zei: "Naarmate het 100-jarig jubileum van internationaal team springen in Dublin in 2026 nadert, kijkt de RDS naar de toekomst van de show en naar de rol die de vereniging zal spelen in de toekomst van de paardensport."

"De RDS is toegewijd aan de groei van de show en de sport door de beste ruiters ter wereld en hoogwaardige internationale competities naar Ierland te brengen. Samenwerken met toegewijde, gelijkgestemde en hoogwaardige sponsors zoals Rolex is essentieel om dit te bereiken", voegde hij eraan toe.

De Dublin Horse Show voegt zich bij de A-lijst van evenementen naast de Royal Windsor Horse Show, Knokke Hippique, Stephex Brussels Masters, Jumping International de Dinard en nog vele anderen, maar ook de Grand Slam-evenementen in Aken, Spruce Meadows, Genève en Den Bosch maken deel uit van de Rolex-gemeenschap. Aangezien de Nations Cup Series, nu de Longines League of Nations, niet langer Dublin aandoet, heeft de show haar toekomst veiliggesteld door Rolex als een van de sponsors te verwelkomen.



F. ©: Rolex Grand Slam
Bron: Persbericht