Hippische gemeenschap steekt Sean Mills hart onder de riem met hashtag #ComeOnBigSean

Hippische gemeenschap steekt Sean Mills hart onder de riem met hashtag #ComeOnBigSean

Sean Mills, een zeer geliefd figuur in de paardensportwereld, vecht voor zijn leven nadat hij maandagochtend een ernstige hartaanval heeft gehad. De komende dagen zijn cruciaal voor zijn herstel en de hele paardensportwereld hoopt op zijn verbetering en betuigt steun door de hashtag #ComeOnBigSean te gebruiken.

Sophie Maher, een Amerikaanse springruiter, startte de hashtag voor Sean Mills. Haar boodschap luidt:

"Terwijl ik niet weet of deze steunbetuigingen het verschil zullen maken, wil ik graag geloven dat het op de een of andere manier zal helpen en kracht zijn kant op zal sturen. Het allerbelangrijkste is dat WANNEER hij wakker wordt, hij kan zien hoezeer de wereld zich voor hem heeft ingespannen en hoeveel hij werkelijk geliefd wordt door iedereen."

"Dus ik wil aan iedereen vragen om alsjeblieft een foto van Sean te zoeken. Als je er geen hebt, mag je er een van mij gebruiken. Plaats het als een post en gebruik de hashtag #ComeOnBigSean, zodat hij hierop kan terugkijken en kan glimlachen terwijl hij herstelt in bed!"

Het hele team van Equnews wenst Sean een spoedig herstel en onze gedachten zijn bij hem en iedereen om hem heen die van hem houdt en is getroffen door dit plotselinge incident. #ComeOnBigSean 


F ©: Helen Cruden