Hilton Stables verkoopt Requiem J&F Champblanc naar Amerika

Hilton Stables verkoopt Requiem J&F Champblanc naar Amerika

Hilton Stables ziet de vijfjarige Requiem (v. Quaprice Bois Margot) vertrekken naar Amerika. De Zangersheide-goedgekeurde dekhengst zal in handen komen van de Amerikaanse amazone Hunter Holloway-Schucknecht en Dylan Gamble. Dat meldt Julie De Pelsmaeker zelf. "In samenwerking met Fred van Straten hebben we Requiem kunnen verkopen aan een vijf sterren ruiter", aldus Julie van Hilton Stables. 


Requiem heeft al heel wat gedekt en succesvolle nakomelingen geproduceerd. Daarnaast heeft de vosse hengst een indrukwekkende afstamming waar grote talenten in terug te vinden zijn zoals Quaprice Bois Margot, Calvaro Z, Quidam de Revel,... Daarnaast was Requiem ook dé veilingtopper in 2019 tijdens Jumping Mechelen met bovendien ook winst in het vrijspringen. 

Brent D'Haese reed in het zadel van dit jong talent meerdere succesvolle omlopen. Het duo liet ook een uitstekende indruk na op de hengstencompetities. De Amerikaanse vijf sterren ruiter Hunter Holloway-Schucknecht liet haar oog vallen op dit jong talent en zal dus voortaan de teugels overnemen van deze Zangersheide-hengst. 

Bron: Equnews 

Foto: © Hilton Stables / Op vraag van klant