AS111 Stallions pakt uit met tophengsten én loot GRATIS DEKKING op hengstenshow

AS111 Stallions pakt uit met tophengsten én loot GRATIS DEKKING op hengstenshow

Nadat eind vorig jaar Abdel Saïd en Stud 111 de handen in elkaar sloegen waar fokkerij en sport hand in hand gaan onder de naam AS111, staat nu hun eerste, gezamenlijke hengstenshow gepland! Op zaterdag 8 april stellen ze graag hun collectie hengsten aan je voor te Zandhoven. Met kleppers als Extreme 111 Z, Commander HK Z, Bullseye 111 Z,... stelt het programma zeker niet teleur. Eén gelukkige bezoeker maakt tevens kans op EEN GRATIS DEKKING van een hengst naar keuze! 

Deze hengsten mag je alvast zeker niet missen:

C-Jay Z, de indrukwekkende zoon van de legendarische Cumano uit Abdel's GP-merrie Gigi van het Daalhof (v. Kashmir) die zeer overtuigend was in zijn eerste concours tijdens de 6-jarige Belgische Hengstencompetitie in Lier. Bekijk hem hier.

Bullseye 111 Z, de zoon van Bamako de Muze uit Abdel's 1.50 winnaar Imke 111, was tevens ook eindwinnaar van de 7-jarige Belgische Hengstencompetitie van vorig jaar. Bekijk hem hier

Extreme 111 Z, zoon van de klepper El Barone 111 Z. Met 4 op 4 foutloos manches in de Belgische hengstencompetitie mocht hij zich kampioen bij de 4 jarigen 2022 noemen. En ook in Gesves op het kampioenschap van Belgie deed hij het foutloos in de finale! Bekijk hem hier

AS111 pakt tevens uit met een GRATIS DEKKING die geloot zal worden tijdens de hengstenshow. Enigste voorwaarden? Je dient je op voorhand online te registreren én je moet aanwezig zijn op de show. That's it! Meer info vind je op de website van AS111 Stud.

Noteer dus snel ZATERDAG 8 APRIL in uw agenda. De show gaat door in de Vierselbaan 111 te Zandhoven en start om 15u. Alle hengsten kun je HIER bekijken.