Steve Auwers schittert in Grote Prijs HGVBB Asse

Steve Auwers schittert in Grote Prijs HGVBB Asse

Steve Auwers domineerde vorige week zaterdag op de HGVBB wedstrijd bij manege 't Hof in Asse in de Grote Prijs 1m25 rubriek. Op zondag won Sarah Lauwereys bij de paarden en was Théo Dufresne de beste ponyruiter.

Steve Auwers mocht op zaterdag in de Grote Prijs 1m25 rubriek de trofee in ontvangst nemen met Extreme M (v. Vaillant). Hij reed ook met Kwandor (v. Nabab de Rêve) naar de derde plaats. De tweede plaats ging naar Philippe Vanderhasselt met zijn achtjarige ruin Pikachu vitseroel (v. Presley Boy). Tibo Steeno en Orea van het Meerdaalhof (v. Elvis Ter Putte ) vulden dit rijtje aan met een vierde plaats. De vijfde plaats was voor Annelies Van Gestel met Pepito De Laubry (v. Denzel Van T Meulehof).

Eerder op de dag won Femke Verschueren de 1m15 rubriek met Naomi Hof ter Bruggen (v. Dakar vdl)Op twee kwam Danny Van Es, hij zadelde Zico V,. Een derde plaats was weggelegd voor Ines Strubbe met Edelweiss Du Chapitre (v. Ogano sitte). Melissa Luyks werd vierde met Evina (v. Alba 69) en de vijfde plaats ging naar Anne Cuyt met haar Zangersheide merrie Noukie Van De Start Z (v. Nonstop).

Zondag

In de 1m rubriek bij de paarden gingen Sarah Lauwereys en Harmony met de overwinning lopen en lieten zo Kelly Cloetens met Baltos achter zich op een tweede plaats. Olivia Vranken kon zowel in de 90cm en de 1m rubriek de derde plek op haar naam schrijven. In de 1m rubriek deed ze dit met El Pava en in de 90cm met Lector. In de 90cm rubriek kon Lysse Van den Eeckhoudt zich naar de tweede plaats rijden met W gamona Vd Lindehoeve Z. 

Pony's

Bij de pony's vielen Lio de raedemaeker en zijn Copper Glow in de prijzen. Het duo won de 90cm en werd derde in de 1m rubriek. In die laatste rubriek ging Théo Dufresne op Amedijk s Idola (v. Orchard Red Prince) met de winst lopen als enige foutloze combinatie. Fien De Coninck en haar Tonic Van Prinseveld (v. konquistador van orchids) sprongen naar een tweede plaats. Na de raedemaeker's derde plaats, was vier voor Mauro Stas met Oxford Van De Mespeleir (v. Furzley fox trot) en de vijfde plaats ging naar Nena Peeters met Isaura van de Bloemenhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve).

Over 90cm kreeg de raedemaeker het gezelschap van Lieze Roesems met Sparkling Sunny Holiday (v. Orchid's Sunny II) en Margot Drobe met Odiel. Ze werden respectievelijk tweede en derde. Neil Vermeir plaatste zich met Koetsiershoeve Big Joy (v. Esse Golden Bigwig) op de vierde plaats. De laatste twee dubbel foutloze rondes kwamen op naam van Fien De Coninck. 


Bekijk hier de resultaten