30-jarige Céline Van Durme volgt Rudi Eerdekens op als BWP directeur!

30-jarige Céline Van Durme volgt Rudi Eerdekens op als BWP directeur!

Céline Van Durme (30) uit het Oost-Vlaamse Evergem volgt Rudi Eerdekens, die in 2025 met pensioen gaat, op als Directeur BWP. Céline start aan haar BWP-carrière op 2 mei 2024 en zal de komende maanden nog samen met Rudi in de rol van BWP-directeur groeien.

Met Céline kiest BWP voor een relatief jonge, maar heel dynamische directeur die haar sporen al verdiende in de privé-sector. De connectie met de paarden, de fokkerij en het omgaan met het BWP-personeel en de vele vrijwilligers in BWP en BRp, deden Céline besluiten om met heel veel ‘goesting’ en succesvol in het sollicitatietraject te stappen.

Van Durme is al 25 jaar omringd door paarden. Weliswaar recreatief en hobbymatig. Een viertal jaar geleden startte ze met het verkennen van de fokkerij. "Naast de sport en het paardrijden in het algemeen is mijn interesse in de fokkerij op dat moment een stuk groter geworden. Het is indrukwekkend om vast te stellen hoeveel passie er bij de fokkerij van paarden en pony’s komt kijken. Ik wil even gepassioneerd en gemotiveerd deze uitdaging als BWP-directeur opnemen. Omdat BWP/BRp, de fokkers en de vrijwilligers dat verdienen en omdat ik wel van een uitdaging hou. Het wordt voor mij alleszins nieuw om met vrijwilligers samen te werken." klinkt het in een persbericht.


bron: BWP.be