Brent de Schrijver zet goede vorm verder bij jonge paarden in Lier

Brent de Schrijver zet goede vorm verder bij jonge paarden in Lier

In de CSIYH voor vijf- en zesjarige paarden op een hoogte van 1m05/1m15 van het Azelhof wist Brent de Schrijver zich met Till Now Van 'T Meulenhof (Cuba Libre de Muze Z) naar de vierde plaats te rijden. 

Net niet op het podium, maar toch een mooi resultaat voor Brent de Schrijver. Samen met de vijfjarige BWP-merrie Till Now Van 'T Meulenhof (Cuba Libre de Muze Z, fokker: 'T Meulenhof) reed hij na een foutloze ronde op een tijd van 63.97s naar de vierde plaats.

De winst in deze proef was,  net als gisteren, voor de Brit Christopher Smith met Summer van de Molenhoek (Nixon van 'T Meulenhof), een fokproduct van Robert Thiel. Het duo deed het op een tijd van 59.38s seconden. Het zilver van de proef was voor de Noorse Amalie Steen Hegre met Zangersheide-merrie Captalio Drum vh Juxschot Z (Cigaret Jvh z, fokker: Vermeiren J.C &E). De derde plaats ging naar Denemarken door Emma Ponsaing met Como 33 (Comme Il Faut 5).

De zevende plaats kreeg dan weer Belgisch kleur dankzij Steven Vermeir. Hij reed met de zesjarige Stb Silvio van de Koekelberg (Ducati Van Schuttershof, fokker: Guy Ganseman) op een tijd van 65.90s door de chrono. Op tien kwam ook nog Kelly Leysen met Popayan de l'Heribus (Popstar Lozonais) met een tijd van 69.49s.


Bekijk hier de resultaten