Wout Michiels ongenaakbare winnaar in klasse Z LRV Vechmaal

Wout Michiels ongenaakbare winnaar in klasse Z LRV Vechmaal

Op het ruitertornooi georganiseerd door LRV Vechmaal werd Wout Michiels gelauwerd in de hoogste springklasse. 

Een sterk deelnemersveld had uiteindelijk nog zeven combinaties over voor de barrage, waarvan nog eens drie het dubbel foutloos hielden. Wout Michiels stuurde Octavia (v. Kannan) naar de snelste chrono en won de klasse Z. Met net geen zeven(!) seconden was hij sneller dan de twee andere foutloze combinaties. Sus Dirickx volgde op plaats twee met Damascus uit de Melle Z (v. Dominator 2000 Z) terwijl Ben Thiry voor de derde en laatste foutloze korte ronde zorgde op Rocco vd Bisschop (v. Chacoon Blue). 

Andreas Appelen opende de lijst buiten het podium en werd vierde met Olien van het Klokkenhof (v. Thunder van de Zuuthoeve). Arnaud Janssen kreeg eveneens vier strafpunten aangerekend en nam de vijfde plaats voor zijn rekening op Monchichi (v. Tauber van het Kapelhof). Enkel Steven Konings wist sneller rond te rijden met Fifi Des Hayettes (v. Adelfos) maar twee springfouten liet hen op zes stranden.

Pauline Geerts maat te sterk in klasse M

De 1.20m rubriek had met zes finalisten een korte barrage voor de boeg. Pauline Geerts kwam in het zadel van Opticien Z (v. Oklund) als beste uit de bus en zegevierde in de klasse M. Nick Vranken stuurde Quickly van het Heidehof (v. Kannan) naar de tweede plaats. De laatste ereplaats kwam op naam van Lauren Vangronsveld en Leonidas van de Broy (v. Copin van de Broy). 

Ben Thiry greep in deze proef net naast een podiumplaats en kwam op vier te staan met Rania van Bertheim (v. Vigo d'Arsouilles), zij waren de laatste dubbel foutloze combinatie. Als snelste vierpunter zagen we Raf Steegmans terug op vijf met Lordine Vdf Z (v. Lordanos). 

Wout Loenders boekt winst in klasse L

Wout Loenders was met Nicarla Vogelenzang (v. Ibolensky) de winnaar van de rubriek over 1.10m.  Gitte Wuyts achtervolgde hen met Sambuca (v. Cicero Z) maar werd tweede. Zij waren dan weer ruim vijf seconden sneller dan Tessa Aerts, die op drie kwam met Toscana-L Z (v. Take a Chance on Me Z). Sara Lelievre bleef op Tasty Lady DT Z (v. Thunder van de Zuuthoeve) van al het hout af en werd vierde, voor Vera Nagels die op Kamira (v. Ohio van de Padenborre) op vijf besloot. 

Alle resultaten