Jolien Demeyer en Grande-J grijpen eerste seizoensoverwinning in klasse Zwaar

Jolien Demeyer en Grande-J grijpen eerste seizoensoverwinning in klasse Zwaar
Bij de door Oeselgem ingerichte LRV-wedstrijd was het Jolien Demeyer die met Grande-J op kop van de ereronde mocht rijden van de klasse Zwaar. 

De amazone uit Wingene had een van de drie dubbel foutloze omlopen in het zadel van de Clinton-merrie. Samen met de snelste tijd zegevierde het duo. Daarnaast kwam Demeyer ook nog eens op vijf te staan met Chablis-J (Flamenco Desemilly). Voor Ann-Sophie Noppe (Ardooie) en Naline van 't Zorgvliet (Thunder vd Zuuthoeve) stond de tweede plaats te wachten terwijl Aurelie Deloof (Sijsele) haar Ito (Marius Claudius) naar drie reed. Vital Gheeraert (Lo Reninge) rondde met Esaura vh Ooievaarshof (Skippy II) af. 

De klasse Midden werd gewonnen door Ann-Florence Noppe. De voor Ardooie rijdende amazone sprong met ruim een seconde voorsprong naar de eerste plaats met Retina van de Plaetse Molen (Herald III). Noppe verwees haar broer Edouard naar de tweede plaats, die aan de start kwam op Elegance "F" (Orame), die onder Ann-Florence vroeger nog schitterde in de klasse Zwaar. Yana Coppillie (Pittem) en Erle Hof Ter Zeedycke (Thunder vd Zuuthoeve) sleepten het brons in de wacht. 

Bij de klasse Licht stond opnieuw Demeyer op kop die hier Mika van 't Landouwehof (Nabab de Reve) onder het zadel had. Bart Declerck (Lo Reninge) en Fonske van op de Buiten (Eldorado vd Zeshoek) veroverden de tweede plaats voor Jeroen Noppe (Tielt) en Gofine (Nonstop). Ann-Florence liet zich hier ook al opmerken met Espresso DV Z (Elvis ter Putte).

Resultaten