Dries Vanthienen en Elordonne S onklopbaar in Oud-Heverlee

Dries Vanthienen en Elordonne S onklopbaar in Oud-Heverlee

De Ruiterschool in Oud-Heverlee vormde het voorbije weekend het toneel voor de LRV-ruiters uit Vlaams Brabant. Dries Vanthienen schreef de klasse Zwaar op naam. 

De ruiter uit Kortenaken had Elordonne S onder het zadel voor deze opgave. De dochter van Lord Z bleef netjes van het hout af in de 1.30m rubriek en werd door Vanthienen in de kortste tijd naar de finish gestuurd. Eline Lopes (Boutersem) bleef ook foutloos met Nette van Kattebeek (Darco) en werd tweede. Stijn Craessaerts (Moorsel Tervuren) besloot met Phantom van het Dorpelhof (Emerald van 't Ruytershof) op de derde plaats. Tim Cordemans (Haasrode Blanden) kwam met Obama op vier voor Marie-Julie De Neve (Grimbergen) en Denia van Hemelszoet BG Z (Diarado). 

Lopes domineerde op haar beurt dan wel weer de klasse Midden. De amazone uit Boutersem graaide in het 1.20m hoge parcours zowel de winst op Tindra WP Z (Tangelo vd Zuuthoeve als de tweede plaats met Vi Fort Z (Vigo d'Arsouilles) mee. Klaar Elsen (Landen) besloot de top drie met Milou Flush (Hintrico Bormes).

De klasse Licht werd gewonnen door Laura Meurrens (Lubbeek) en Innocent Boy van 't Roth (Cardento). Seppe Follon (Rillaar) zagen we met Veni Vidi Vici vh Pannehof Z (Vigo d'Arsouilles) op twee gevolgd door Jill Leemans (Opwijk) met Magnifique (Limited Edition) op drie.

Resultaten