Drie maal prijs voor Thomas De Cock tijdens indoor springen LRV Maarkedal

Drie maal prijs voor Thomas De Cock tijdens indoor springen LRV Maarkedal

Niet één, niet twee, maar drie klassen schreef Thomas De Cock voorbije zondag tijdens de indoor van LRV Maarkedal op zijn naam! De Cock kwam, zag en overwon in de klasse Licht met Celeste Z, deed in Midden dit kunstje opnieuw in het zadel van Nisra-R, en leverde tijdens Zwaar de kers op de taart op de rug van Lanson-R.

Klasse Zwaar

De hoogste klasse van de dag werd verreden over 1.30m hoogte, waar Thomas De Cock uit LRV Eksaarde Doorslaar samen met Lanson-R naar de snelste foutloze tijd van drie barrage kandidaten reed. Kilian Franco zette op Quintus van 't Martendonkerf voor LRV Bassevelde de tweede foutloze omloop neer en won zo zilver. Eén springfout en drie strafpunten voor tijd zorgden dat Bart Temmerman in het zadel van Oriana VD Oudeveldhoeve als derde op het podium eindigde.

Klasse Midden

Ook in de klasse Midden sprong De Cock al naar de winst. Van drie dubbel foutloze combinaties klokte hij op de rug van Nisra-R af in de snelste tijd, gevolgd door opnieuw Kilian Franco daar in het zadel van Quarantinette VT Hazelarenhoekje. Kiano Teirbrood sloot voor LRV Sinaai de top drie af samen met Best Mix It's Me.

Klasse Licht

Dat Thomas De Cock, Kilian Franco en Bart Temmerman aan elkaar gewaagd waren was al te merken in de klasse Licht. Over 1.10m kaapte De Cock daar al de eerste winst van de dag weg samen met Celeste Z. Temmerman stuurde Deff Leppard een ruime anderhalve seconde later door de finish en werd tweede. Nog eens een kleine seconde hierna veroverde Franco met Snapper VT Hazelarenhoekje het brons.

Vind alle resultaten hier.