Aurelie Deloof en Ito vormen onverslaanbaar duo bij LRV Gewest Ieper

Aurelie Deloof en Ito vormen onverslaanbaar duo bij LRV Gewest Ieper

Bij de West-Vlaamse LRV ruiters werd in het voorbije weekend Aurelie Deloof wederom gekroond tot winnares van de klasse Zwaar. De amazone uit Sijsele kon rekenen op haar vertrouwde Ito (Marius Claudius) voor deze winst. 

Slechts ongeveer de helft van de startende combinaties kon de barrage bereiken, die door enkel twee van hen foutloos afgewerkt werkt. Deloof legde wederom de lat te hoog en klokte met Ito af op een tijd van 31,90s. Met 36,24s op de klok achtervolgde de enige andere foutloze op twee. Die prestatie kwam toe aan Camiel Capoen (Lo Reninge) en zijn Isn't It Ironic (Zento). Kelly Dhondt (Oedelem Beernem) bracht Mylady van den Doorn (Cooper vd Heffinck) naar de derde plaats maar werd ook vijfde met haar andere troef, Marielle de Vauxelles (Va-Vite). De vierde plaats werd ingevuld door Ann-Florence Noppe (Ardooie) en Noblesse (Breemeersen Adorado).

Yana Coppillie (Pittem) en Erle Hof Ter Zeedycke (Thunder vd Zuuthoeve) waren de concurrentie te snel af in de klasse Midden en zegevierden met ruim drie seconden voorsprong. Stive Hoflack (Passendale) moest genoegen nemen met de tweede plaats voor Queen van het Nieuwenhof (Cantario). Chiara Rys (Middelkerke) besloot de top drie in het zadel van Palermo de Beauty (Zapatero VDL).

De LRV van Pittem had nog een overwinnaar in huis met winst voor Ruben Lannoo met Linarette (Lamm de Fetan) in de klasse Licht. Camiel Capoen veroverde hier al zijn eerste medaille van de dag en stuurde Roxette van de Nachtegaele (Menko vd Wellington) naar de derde plaats. Voor hen op twee kwam Tijs Vanhevel (Veldegem-Ruddervoorde) met Selza VDF (Bamako de Muze). 

Resultaten