Stephanie Andries springt naar de winst in Neeroeteren

Stephanie Andries springt naar de winst in Neeroeteren
Tijdens de Nieuwjaarsjumping in het Limburgse Neeroeteren wist de "lokale" amazone, Stéphanie Andries de concurrentie achter zich te laten tijdens de hoofdproef van de derde dag. Andries sprong in de 1.35m naar de overwinning op de rug van For You. In een proef rechtstreeks op tijd kruiste de amazone de eindmeet in 60,100 seconden. Guido Hornesch volgde op de voet met Ti Amo. Het duo had ruim drie seconden meer nodig om de tijd te stoppen. De timer klokte af op 63,799 seconden.

Marit Skollerud bezette de derde plaats. Met onder het zadel Ciemusic Z stopte de amazone de tijd in 64,082 seconden. Jasper Marco (Alonso) volgde op de vierde plaats, terwijl Karel Cox met Tchao de top vijf vervolledigde.

In de voorafgaande 1.25m proef kwamen maar liefst 115 combinaties aan de start. Daarbij was Wesly Carmans de duidelijke winnaar. In het zadel van Genifer sprong Carmans naar de winst in een tijd van 60,234 seconden. Emilia Housen volgde op de tweede plaats na een foutloze rit in 62,771 seconden. Het podium werd afgewerkt door Kim Colaers met Amelusina.

Aline Geusens (Gazelle) en Jeroen Appelen (Andretti) volgden op de vierde en vijfde plaats in deze 1.25m proef.

1.15m

  1. Leon Hegge - Lotte

  2. Eline Van den Bogaard - Dylan

  3. Luc Deckers - Castor Joy Z