Edward Gal en Glock's Zonik behalen overwinning in Grand Prix Special Roosendaal

Edward Gal en Glock's Zonik behalen overwinning in Grand Prix Special Roosendaal
Nadat gisteren de Grand Prix gereden werd op de CDI4* bij PSC Den Goubergh in Roosendaal, was het vandaag tijd voor de Grand Prix Special. Alle ogen waren opnieuw gericht op Edwar Gal en Glock's Zonik die dit weekend hun internationaal debuut maakten. In de Grand Prix behaalden ze makkelijk de winst en ook in de GP Special kon niets hun van de winst houden.

Twaalf combinaties kwamen in de ring deze avond om de GP Special te rijden. De winst was voor Gal en de negenjarige hengst Glock's Zonik (v. Blue Hors Zack). Ze kregen van de jury een totale score van 76.333% en bleven zo weer ruim voor op de concurrentie. De Zweedse amazone Therese Nilshagen behaalde de tweede beste score met de zwarte Danone-zoon Dante Weltino OLD. Voor hun noteerden we een totaal van 74.706%. Haar landgenote Anna Blomgren Rogers maakte met Torveslettens Quattro (v. Quaterback) de top drie compleet. De jury beloonde hun proef met een score van 71.059%.

Verder in de top vijf zagen we Mariek van der Putten met Zingaro Apple (v. Painted Black) en Mary Hanna met Calanta (v. Johnson). Zij behaalden respectievelijk 70.706% en 68.608%.

Klik hier voor de resultaten.