Zoe Conter en Kasper de Boeck zetten Belgische zegereeks verder in Brussel

Zoe Conter en Kasper de Boeck zetten Belgische zegereeks verder in Brussel

De Belgische springruiters blijven de rubrieken in Brussel domineren.  Kasper de Boeck bleef actrice Mary-Kate Olsen voor in de CSI1* opening. Zoe Conter verzekerde een thuiswinst in de eerste CSI3* met Ma Belle.

Zoe Conter won in haar achtertuin de eerste CSI3* rubriek van de dag. Samen met de 9-jarige schimmelmerrie van Ugano Sitte, Ma Belle won Conter voor team-ruiter, Kendra Claricia Brinkop met de SF-ruin, Ultrachic de Charmois. Op de derde plaats volgde Virginie Thonon met haar vertrouwde High TEch Vy de Septon (Del Piero P&B).

Thonon en de 14-jarige BWP-ruin verwezen zo Maartje Verberckmoes met haar zoon van Ulysses M2s, Dedalus M2s nar de vierde plaats terwijl Jos Verlooy de top vijf afwerkte in het zadel van Chatocino (Chacco-Blue)

Voor Verlooy meteen een internationaal debuut met de 11-jarige ruin. Voordien werd de bruine uitgebracht door oa. Sergio Alvarez Moya en Yves Winkelmolen.

Kasper de Boeck laat Mary-Kate Olsen achter zich

In de 1.15m CSI1* openingsrubriek snelde Kasper de Boeck met de 10-jarige dochter van Cantos, Gerenia naar de winst. Het Belgisch duo bleef nipt voor op de bekende Amerikaanse actrice Mary Kate Olsen met Dunotaire V (Numero Uno x Voltaire). Het podium werd afgewerkt door Ana Eliza Aguiar Ramos met de BWP-merrie, Iris Imperio Egipcio (Kannan).

Het paar werd opgevolgd door Iris Vergauwen met Joy Hof Ter Bruggen (Ugano Sitte) op vier en Stephanie Haelterman met Indiana Jones vh Krekelhof (Concorde) op vijf.

Alle resultaten