Leen Geysen viert dubbel feest in Tessenderlo

Leen Geysen viert dubbel feest in Tessenderlo

Er lijkt geen houden aan de Diepenbeekse amazone Leen Geysen. Voor de tweede week op rij schrijft Geysen de Klasse Zwaar op naam, ditmaal in Tessenderlo. Samen met Let's Go vh Yzeren Lindenhof (Heros vh Yzeren Lindenhof), wist de amazone als enige een foutloze finish te noteren in de herkansing.

Op het podium volgde Koen Geerits op ruim één seconde met één springfout. Geerits volgde met Oline Van het Exelmanshof voor Thomas Symons met onder het zadel Esteban van Waerde. 

Net buiten het podium stelde Leen Geysen zich eveneens op op de vierde plaats. Samen met Lukito vh Yzeren Lindenhof bleef ze opnieuw Koen Geerits, ditmaal Opium van de Kriekenberg voor.

Leen Geysen viert feest

De klasse Midden kwam op naam van Lauren Vangronsveld met Victoria. Drie duo's hielden het hout in de lepels in de barrage. Nick Vranken volgde met Elliot de Vesquerie voor Ruben Houben met Pinokkio HR. De snelste chrono in deze proef kwam op naam van Leen Geysen en Flek van het Ijzeren Lindenhof. Met één springfout goed voor de vierde plek.

In de klasse Licht snelde Kris Wouters met Pink Floyd van het Reuhof naar de eindzege.

Uitslagen