Zes op zes voor Melanie Gelin ...

Zes op zes voor Melanie Gelin  ...

Voor de zesde maal op rij heeft Melanie Gelin het Belgisch volkslied laten klinken. Vorige week sprong de Belgische met Elvis Uno Vhr z (Elvis ter Putte) won Gelin vorige week drie maal op rij. Vandaag won het paar de youngster finale en verzekerde zo ook deze week een drie op drie.

Samen met de ruin van Martin Fuchs bleef Gelin ruim twee seconden voor op Paulien Schepers met onder het zadel de zoon van Mylord Van't Vlasmeer, Prince Charming van het Wilgenhof. Lennert Korsten werkte de top drie af op de rug van Lieven Van de Craen's gefokte, Charlotte 123 Z (Casallo Z). 

Net buiten het podium strandde Melanie Gelin ook op de vierde plaats. In het zadel van Freeman Heureka Z (For Pleasure) bleef Gelin landgenoot Hannes Symons met Kinmar Queen hero (Kassander van 't Roosakker) voor.

Hannes Symons laat Brabançonne klinken

Eerder won Hasse Symons de CSI1* 1.15m rubriek. Samen met de 14-jarige S I E C Clicuot (Clinton) bleef hij in deze rubriek voor op Mathilde Esser met Millesime de l'Auslese (Malito de Rêves). Brianne Beerbaum werkte de top drie af in het zadel van Carlucci 20 (Calido I).

Alle uitslagen