Olivier Philippaerts en Leonie Peeters schitteren op het 1.40m podium in Opglabbeek

Olivier Philippaerts en Leonie Peeters schitteren op het 1.40m podium in Opglabbeek

Net voor aanvang van de 1.45m Longines Ranking rubriek bij het Sentower Park hebben Olivier Philippaerts en Leonie Peeters sterke rijkunsten laten zien in de CSI4* 1.40m rubriek. Proefwinst kwam op naam van Luiz Francisco de Azevedo met onder het zadel de KWPN-ruin, Falbert SB (Numero Uno).

De Braziliaan finishte als enige foutloos in minder dan 27 seconden. Met minder dan een seconde verschil volgde Olivier Philippaerts op de tweede plaats. Op de rug van de SF-merrie, Etna du Chateau (Quaprice Boimargot Quincy) bleef Philippaerts landgenote, Leonie Peeters met La Lou (Sandro Boy) voor.

Net buiten het podium loodste Frederic MArien zijn negenjarige Corriere 3 (Corrado I) foutloos naar de zevende plaats. Landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo volgde met Clinto T Z (Clintissimo Z) op de achtste plek.

Pieter Clemens in de prijzen in CSI1* Grand Prix

De hindernissen van de CSI1* Grote Prijs stonden vandaag 1.40m hoog gebouwd in Opglabbeek. Voor eigen publiek sprong Pieter Clemens met Claire 186 (Casalito) foutloos naar de vijfde plek. Proefwinst kwam op naam van Wout-Jan Van der Schans met onder het zadel de 8-jarige AES-merrie, A.S. Eden (For Fashion).


Alle resultaten