Youngster Tour Bonheiden: Guery en Foulon houden finale overwinning in Belgische handen

Youngster Tour Bonheiden: Guery en Foulon houden finale overwinning in Belgische handen

In Bonheiden werden zonet de finales voor de 5- en 6-jarige paarden gesprongen en in beide rubrieken bleef de winst in Belgische handen. Bij de 6-jarige paarden was Guery de beste. Hij rekende op Tender Dream Hero Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) om in 29,24 seconden een foutloze barrage te springen. Hij was hiermee de beste van 14 combinaties. 

Nick Benterman en Jelsina HX (v. Don Diablo H) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 29,60 seconden. Vincent Lambrecht nam met Optimist van de Meerbeek (v. Bamako de Muze) de derde plaats voor zijn rekening. Een foutloze ronde in 29,90 seconden leverde hen de bronzen medaille op. 

Benny Naessens (Balisto vd Schorre Z) en Stephanie Holmen (Red Carpet) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden reed Marie Foulon naar de overwinning. Zij rekende op Pickup de Rase (v. Jingo di Dieu D'Arras) om in 30,37 seconden een foutloze ronde af te leggen. Mike van Belle sprong naar een tweede plek. Hij hield alle balken in de lepels in het zadel van Cobelenksy Z (v. Cornet Obolensky) en finishte in 31,08 seconden. Nick Benterman sprong met Kevin naar de derde plaats. Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 32,97 seconden. 

Patty de Groot (Kick Off) en Bjorn Vandenbossche (Pippa van't Heike) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten