Vermeir prijkt op het podium in CSI2* GP kwalificatie

Vermeir prijkt op het podium in CSI2* GP kwalificatie

In Valkenswaard werden zonet twee rubrieken van de CSI2* competitie gesprongen en opnieuw deden de Belgen het erg goed. In de Big Tour werd er over een hoogte van 1m45 gesprongen. Deze rubriek was meteen ook een kwalificatie voor de CSI2* Grand Prix. Er werd rechtstreeks tegen de klok gereden.

Scott Brash was de snelste met Hello Shelby (v. For Pleasure). Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 58,85 seconden. Hiermee bleven de Marcus Ehning voor die met Stargold (v. Stakkato Gold) op de tweede plaats eindigde. Dit duo hield de nul op de teller en finishte in 59,41 seconden. Wilm Vermeir eindigde op de derde plaats met Joyride S (v. Toulon) onder het zadel. Zij sprongen een foutloze ronde in 59,60 seconden. 

Michael G Duffy (My Way B. & V.) en Henrik von Eckermann (Forever) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Ook Constant van Paesschen (Verdi Treize) en Pieter Kenis (Byzance Mail) konden zich klasseren. Ze eindigden respectievelijk op de zevende en de tiende plaats.

Medium Tour 1m40

Ook in de Medium Tour van de CSI2* competitie werd er ook tegen de klok gesprongen en hier ging de winst naar Angelique Rüsen. Zij rekende op Atze (v. Arpeggio) om in 67,40 seconden een foutloze ronde te springen. Remco Been en Balou van het Molenhof Z (v. Berlin) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 68,42 seconden. Andrzej Oplatek en Le Cordial (v. Lyjanero) waren goed voor de derde plaats na een foutloze ronde in 68,48 seconden. 

Leonie Peeters (Quaresmas de Marchesana) en Patrick van der Schans (Habrina) vervolledigden de top vijf. 

Katja Haep (Chupalina) eindigde op de tiende plaats.

Klik hier voor alle resultaten