Yana Jansegers naar winst in Grote Prijs Halkin Stables

Yana Jansegers naar winst in Grote Prijs Halkin Stables

Voorbije zaterdag avond werd in Vosselare de 1.25m Grote Prijs verreden. Winst in deze hoofdproef van het jumping weekend bij Halkin Stables was voor Yana Jansegers in het zadel van Orlando Van De Afspanning (Kartouzo van 't Kathof). Op zondag was het Estee Bomere die met History Van t Ameldonk Z (Horion de Libersart) de overwinning in de 1.20m op haar naam mocht schrijven.

Van de 38 combinaties aan start van de Grote Prijs bleven er veertien volledig foutloos tijdens het basisparcours. Uiteindelijk bleek de snelle tijd van 31.98 seconden, neergezet door Yana Jansegers en Orlando Van De Afspanning, niet te kloppen door de concurrentie. Op de tweede plaats eindigde Bart Clarys met Ozark Vd Bisschop (Emerald van 't Ruytershof), voor Stephan Verschuere en QV-Roylae VD Axelhoeve (Horion De Libersart). 

Net buiten de top drie plaatste Robin Schepers zicht als vierde in het zadel van Naly by P&S (I Am Moerhoeve s Star), gevolgd door Brent De Schrijver op Liv Good Vd Kattevennen Z (Leviso Z).

Uitslag 1.25m GP

Estee Bomere bovenaan klassement 1.20m 

Op zondag sprong Estee Bomere naar de winst in de 1.20m proef. Ze finishte op de rug van de 10-jarige Zangersheide merrie, History Van t Ameldonk Z, een kleine anderhalve seconde voor Ayco Bauwens met Lemmy MS Z (Lordanos). Het podium werd vervolledigd door Raf Vermeiren en de 7-jarige Oliefje van den henxbroek (Thunder van de Zuuthoeve). 

Maxim Godecharle en L Hombre (Cardento) reden naar een vierde plaats, gevolgd door Gilles Van Hamme op Qui cantera (Di Cantero van Ter Hulst Z) op vijf.

Uitslag 1.20m

Niki Geenens schrijft 1.15m proef op haar naam

Zaterdag werd vlak voor de grote prijs ook de 1.15m verreden, welke met een voorsprong van bijna 5 seconden gewonnen werd door Niki Geenens en Helios v/d Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop). Ester Pint reed daar naar een knappe tweede plaats op de rug van Innamorka (Vittorio), voor Fenna Goethals met Isaura van de Meerputhoeve (Skippy).

Uitslag 1.15m


Uitslagen van de alle proeven tijdens de HROV competitie bij Halkin Stables kan u hier terugvinden!