Winst voor Maxime Harmegnies in Valencia

Winst voor Maxime Harmegnies in Valencia

In Valencia wordt nog steeds druk op twee pistes gesprongen en opnieuw zijn de Belgen erin geslaagd zich in de kijker te rijden. Maxime Harmegnies ging met de overwinning aan de haal met Chaccolino (v. Chacco-Blue), een 10-jargie OS hengst. Zij sprongen een foutloze omloop in 63,60 seconden.

De tweede plaats ging in deze rubriek naar de Italiaans Aurora Bortolazzi. Met Casado Z (v. Calvino Z) onder het zadel, sprong ze een foutloze omloop in 65,18 seconden. Raffaele Valento en Perigrosso (v. Perigueux), een paard dat door de familie Morssinkhof werd uitgebracht in het verleden, eindigden op de derde plaats. Ricardo Jurado en Conan de Taute (v. Mylord Carthago) eindigden op de vierde plaats. Marthe van Gorp en Mellifluous (v. Monte Bellini) eindigden op de vijfde plaats. 

Ook bij de vijfjarige paarden eindigde er een Belgische combinatie in de top vijf: Julie de Pelsmaeker en Pocket Rocket H (v. Kannan) eindigde op de derde plaats. Mariano Martinez Bastida en Kensington, een Arezzo hengst, reden naar de overwinning in een tijd van 33,89 seconden. Christian Fioravanti en Brewster vd Brouwershoeve Z (v. Balou du Rouet) namen de tweede plaats voor hun rekening. 

Klik hier voor alle resultaten