Winnaars van het BWP veulenkampioenschap zijn bekend

Winnaars van het BWP veulenkampioenschap zijn bekend

Vandaag stond het BWP veulenkampioenschap op het programma en de winnaars zijn bekend. Bij de mannelijke dressuurveulens was Unico VD (v. Schwarzgold) de overwinnaar. Hij is een fokproduct van de familie Van den Broeck-Daeleman en kreeg een totaal van 90 punten achter zijn naam. Bij de vrouwelijke dressuurveulens was Ulana van de Kempenhoeve (v. Fuerst Jazz) de winnares. Deze merrie komt uit de fokkerij van de Kempenhoeve en scoorde een totaal van 91 punten.

Bij de springveulens werd er met verschillende reeksen gewerkt. De winnaar in reeks 1 bij de mannelijke veulens was de Echo van't Spieveld zoon Udo van den Beemden. Hij stamt uit de fokkerij van Willy Hendrix en kreeg 90 punten achter zijn naam. In reeks twee was United vd Bisschop (v. Comme d'Api) vd Hacienda Z van Stal den Bisschop de winnaar met een totaal van 91 punten.

Bij de vrouwelijke springveulens was Una van den Bosdam (v. Kasanova de la Pomme) van Freddy de Vos de winnares. Zij scoorde 92 punten. In reeks twee scoorde Urte vd Heffinck (v. Charisto vd Heffinck) van stal van de Heffinck het hoogst. Zij kreeg een totaal van 90 punten wat haar meteen de overwinning opleverden.

Klik hier voor alle resultaten