Wim Vinckx wint ook vandaag de 2* Youngster Tour in Gross Viegeln

Wim Vinckx wint ook vandaag de 2* Youngster Tour in Gross Viegeln

In het Duitse Gross Viegeln is onze landgenoot Wim Vinckx niet te stoppen. De dag begon daar met een 2* 1m35-rubriek tegen de klok voor zevenjarige paarden. Er zaten maar zes combinaties in deze proef maar dat weerhield Vinckx er niet van om alsnog een geweldige en snelle ronde neer te zetten. Gisteren won hij deze rubriek ook al en vandaag doet hij het gewoon opnieuw. 

Ook vandaag zat Vinckx in het zadel van Nasall D'Argilla Z (v. Nabab de Reve). Ze vlogen door het parcours in een tijd 61,27 seconden en daarbij lieten ze alle balken in de lepels. De overige deelnemers konden niet in de buurt van zijn tijd komen en zo schreef hij deze rubriek voor de tweede maal op rij op zijn naam. 

Hannes Ahlmann zagen we op de tweede plaats. Hij kon met Tokyo4 (v. Toulon) het parcours foutloos afleggen in een tijd van 63,18 seconden. Alexa Stais en Bayado 3 (v. Baracuda) vervolledigde de top drie. Op vier kregen we David Will in het zadel van Munin (v. Mylord Carthago). De vijfde plek was opnieuw voor Hannes Ahlmann, dit keer met Zalando Royal (v. Zinedine). 


Klik hier voor de uitslag.