Wilm Vermeir wint Longines Ranking rubriek Sentower Park

Wilm Vermeir wint Longines Ranking rubriek Sentower Park

Op het Sentower Park bleef het spannend tot de laatste combinatie in de ring. Uiteindelijk snelde Wilm Vermeir naar de eindzege met zijn eigen Joyride S (Toulon x Pachat II, fokker: Jan Van Ginderdeuren). Het paar klokte foutloos af in 35,39 seconden.

De volledige top strandde op minder dan een seconde van elkaar. Met een nipt verschil verwees Vermeir de CHIO5* Grand Prix-winnaar van Rotterdam, Sanne Thijssen. Thijssen plaatste zich op de tweede plek met de Nabab de Rêve-zoon, Hi There (mv. Numero Uno).  

De derde plaats kwam op naam van Roy van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco-Blue x Argentan). Het paar werd opgevolgd door Olympisch-ruiter, Marlon Modolo Zanotelli met Obora's Chloe (Chacco-Blue x Lacapo). De vijfde plek kwam op naam van Daniel Coyle met onder het zadel Legacy (Chippendale Z).

Seppe Wouters laat zich horen

Eerder sprong Seppe Wouters naar de tweede plaats in de 1.20m proef. Wouters volgde Chloe Lemieux met Skylandria Z (Super Trooper de Ness) op. De jonge ruiter uit Hasselt volgde met KAndide Van Seven Oaks (Atlantic) terwijl Ivo Gijbels de derde plaats bezette met Iventus van het Dielshof (Berlin).

Uitslag