Vliegende start voor familie Rooms in Opglabbeek

Vliegende start voor familie Rooms in Opglabbeek

Deze week wordt er internationaal gesprongen op het Sentower Park in Opglabbeek. De jonge paarden kwamen alvast aan de start. Daarbij miste de familie Rooms hun start niet. Zowel Emma als Astrid Rooms sprongen in de prijzen.

Bij de zevenjarigen hield Jean Charles Grandmontagne de concurrentie achter zich. Op de rug van de Diamant de Semilly-zoon, Mister d'Eclipse klokte de Fransman foutloos af in 37,56 seconden. Met bijna één seconde verschil volgde amazone-aan-huis, Sofia Westborg op de tweede plaats.


De Zweedse loodste haar Concordia Z (Chiquitano Z) foutloos door de eindmeet in 38,25 seconden. Voor eigen publiek vervolledigde Emma Rooms het podium met haar eigen gefokte Tigra Ter Wilgen z (Taloubet Z). Vincent Lambrecht volgde net buiten het podium op de achtste plaats met Coranne Ste Hermelle (Phelius Ste Hermellle).


Ook bij de vijf-en zesjarigen liet de familie Rooms van zich horen. Nichtje, Astrid Rooms sprong met Ocean Van't Paradijs (Bamaco de Muze) foutloos naar de zesde plek terwijl Emma Rooms met Opium Ter Wilgen (Elvis Ter Putte) de achtste plaats innam.


De zege in deze rubriek kwam op naam van Fly Away Z (Flipper d'Elle) met Anna-Elisa Schäfer in het zadel.




Uitslag 7yo
Uitslag 5-6yo