Eliah Pieters gaat winnen in Zellik

Eliah Pieters gaat winnen in Zellik

Afgelopen weekend bleek Eliah Pieters niet te houden in Zellik. In de 1.30m Grote Prijs snelde Pieters naar de eindwinst met Cabbo. Slechts twee combinaties werkten de barrage foutloos af.

Pieters en Cabbo klokten foutloos af in 31,01 seconden en bleven zo slechts een halve seconde voor op de Oost-Vlaming, Geoffrey Cobbaut met onder het zadel Olivia. De winnaar van de week ervoor, Jelle Limbourg vervolledigde de top drie in het zadel van Ibsen.

Het paar werd opgevolgd door Caitlin Vertongen die met Liberty van t Sas de vierde plaats innam. Pieters stelde zich bovendien ook op op de vijfde plek met Karnivale vh Klavershof.

In de 1.20m proef snelde Caitlin Vertongen naar de eindzege. Samen met Liberty bleef ze net geen drie seconden voor op Elise Van den Branden met New twist van t Ruytershof. Ilona Malerba vervolledigde het podium op de rug van DEmoislle de Widewance.

Eerder snelde Niels Andries met Heaven naar de 1.10m zege. Als enige hield het duo de chrono onder de 32 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Wim Van Damme met Japitano op de tweede plaats terwijl Marie De Sloover de derde plek innam met Chips vd Zandloper.

Alle resultaten
F. Archief foto Zellik