Vincent Lambrecht en Lieven Devos bovenaan in CSIYH van Valencia

Vincent Lambrecht en Lieven Devos bovenaan in CSIYH van Valencia

Ook op de CES Valencia Tour doen onze Belgen het uitstekend in de proeven voor jonge paarden. Lieven Devos en Vincent Lambrecht behaalden er vanochtend elk een plaats in de top vijf. 

QUICK RESULT CSIYH 5 yo & 6 yo

1. Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez - I Mose VLS
2. Lieven Devos - E-Risingson Z
3. Tania Moody - Nosa JW


Thuisruiter Gonzalez De Zarate Fernandez overwon met KWPN-merrie I Mose VLS (Harley VDL) in 50,76 seconden in de parcours rechtstreeks op tijd. Lieven Devos volgde voor ons land met de Zangersheidegefokte ruin E-Risingzon Z, een zoon van Elvis ter Putte x Concorde gefokt door Frederik en Dominiek Cannaert. Tania Moody volgde op de derde plaats voor de Britten met BWP-merrie Nosa JW (Zazu). 

Ook op de vierde plaats pronkte het BWP. Noa vd Nachtegaele (Joop 111) werd vierde met Gonçalo Barradas voor Portugal. Ismael Garcia Roque rondde de top vijf af met Intermezzo (Action-Breaker). 

CSIYH 7 yo

Bij de zevenjarige paarden was het Vincent Lambrecht die ons land succesvol verdedigde. In het zadel van de Phelius Ste Hermelle-dochter Coranne Ste Hermelle werd hij vierde in 75,57 seconden. Mariano Martinez Bastida won voor Spanje met KWPN-merrie Hybalia (Tygo), Brit Will Edwards volgde als tweede met BWP-ruin Magic Chanti in 68,17 seconden. Martinez Bastida greep ook de derde plaats met Hellas. De vijfde plaats ging naar Alberto Jaime Harari Cassab en Hvedholms Cashew. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Foto: Andreas Pantel