Tristan Guisson in de schijnwerpers met Guyanna op Jumping Bosserheide

Tristan Guisson in de schijnwerpers met Guyanna op Jumping Bosserheide

Op Jumping Bosserheide waren de Belgen in verschillende rubrieken present. Tristan Guisson reed met Guyanna in de schijnwerpers van de hoofdrubriek en zorgde zo voor de beste prestatie.

In deze 1.40m rubriek wist Guisson op 38.92s naar de vierde plaats te rijden. Guisson scoorde ook de zevende plaats in het zadel van Celeste.

Op één kwam plaatselijke ruiter Marwin van den Nieuwenhuijzen met Kadhir (Gazquine Tag), die het op 37.60s deed. De Duitser Marvin Schwarzbach had met Leroy VDM (Harley VDL) maar dertien honderdsten van een seconde langer nodig, en eindigde zo als tweede. Op de derde plaats van het podium zagen we Zwitserland, door Arthur da Silva in het zadel van Casalida (Casal). Op plaats vijf kwam de Zanghersheide-merrie Candice onder de Braziliaan Vinicius Paulino. 

Mathisse van Loon en Daan Bernaerts schitteren in 1.30m

Mathisse Loon reed in het zadel van Cover Lady (Cornet Obolensky) op 36.95s naar de vierde plaats. Op plaats vijf volgde Daan Bernaerts met Maestro, zij klokten af op 37.22s. 

Ditmaal geen eerste plaats voor van den Nieuwenhuijzen. Met Conthaginha Star (Conthargos) reed hij hier op 36.75s naar de derde plaats. Hij moest collega Peter Bulthuis met Cessaro PS (Conthargos) voorlaten. Het duo deed het op 36.03s. De Braziliaan Vinicius Paulino zegevierde met de KWPN-merrie Monea Field (Baloubet du Rouet) op 35.22s. 

In de 1.20m-proef kon Zangersheide-ruin Sagan V (Nixon van't Meulenhof) onder de Nederlander Philippe Houtackers naar de eerste plaats rijden. Het zilver van deze proef was voor de Ier Cameron Hanley met Matricia (Inaico VDL). Steffie Pellens zorgde voor het Belgisch kleur en stuurde Mister X (Dakar VDL) naar drie.


Bekijk hier de resultaten