Top tien klassering voor François Mathy Jr in CSI4* Hubside

Top tien klassering voor François Mathy Jr in CSI4* Hubside

De Belgen zijn vandaag alvast erg goed van start gegaan in Saint-Tropez. Nadat ze zich deze ochtend in de CSI2* rubrieken al in de kijker konden rijden, wist François Mathy Jr zich ook naar een klassering te rijden in de CSI4* competitie. 

De winst in deze 1m45 rubriek ging naar de Italiaans Filippo Marco Bologni. Hij reed de 16-jarige Quidich de la Chavee (v. President) naar de overwinning in 61,64 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Nicolas Delmotte en Ilex VP (v. Diamant de Semilly) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 61,85 seconden. Mark Mcauley nam de derde plaats op het podium voor zijn rekening. Hij reed een foutloze ronde met Miebello (v. Flyinge Quite Easy) en finishte in 62,57 seconden. 

Marc Dilasser (Cliffton Belesbat) en Jur Vrieling (Fiumucino van de Kalevallei) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

François Mathy Jr. eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij sprong een foutloze ronde met Kinshasa de Goedereede (v. Darco) en finishte in 65,09 seconden.

Klik hier voor de resultaten