Tim De Loose zegeviert in de 1.30m Grote Prijs in Destelbergen

Tim De Loose zegeviert in de 1.30m Grote Prijs in Destelbergen

In Destelbergen werd afgelopen zaterdag druk gesprongen door onze Belgische ruiters. De hoofdrubriek van de dag werd er gewonnen door Tim De Loose. In deze 1.30m proef kon hij met zijn merrie Mimosa de la Vie Z (v. Mr Blue) in 30,69 seconden over de finish rijden in de tweede fase. Hiermee was hij al zijn concurrenten te snel af. 

Michiel Meskens kon rekenen op Novelle Van De Plataan (v. Nabab De Reve) om een foutloze ronde neer te zetten in 30,78 seconden, goed voor een tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door Kiano Teirbrood en Best-Mix It's Me (v. Bamako). Het duo reed over de finish in 34,23 seconden. 

Tim Van den Broeck (Denver de liebri Z) nam de vierde plaats voor zijn rekening. Koen Verdegem (Kalvara) nam genoegen met een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.20m rubriek zorgde Paulien De Pauw voor girlpower. Zij reed met Daiquiri Droeshout (v. Tenor Manciais) in 28,49 seconden al de concurrentie naar huis. Niels Andries en I fight Van Orshof (v. Cardento) belandden hiermee op de tweede plaats met een tijd van 29,19 seconden. Lucas Haustraete en Nala (v. Cantario) vervolledigden het podium met een tijd van 30,71 seconden. 

Walter Lelie (Oliver) en Michiel Meskens (Novelle Van De Plataan) namen de vierde en vijfde plaats voor hun rekening. 

Klik hier voor de resultaten.