Danny Van Es en Noémie Becker oppermachtig tijdens Silver Winterwerking in Lier

Danny Van Es en Noémie Becker oppermachtig tijdens Silver Winterwerking in Lier

Afgelopen weekend vond in het Azelhof in Lier de winterwerking plaats. Zaterdag 27 november was de Silver 1.30m proef de hoofdrubriek van de dag. Winst was daar voor Noémie Becker en Prestige du Bois Madam Z (v. Peppermill). Het duo reed in de tweede fase over de finish in 26,47 seconden wat hen een eerste plaats opleverde.

Nicolas Rombouts greep net naast de winst en reed met de ruin Mister Manattan (v. Ugano Sitte) naar een tweede plaats op het podium. Met een tijd van 26,64 seconden liet hij het hout in de lepels liggen. Ellen De Swert liet ook van zich horen en reed Cantchelaro (v. Chagall vd Burggrave) naar de derde plaats in 26,89 seconden. Die derde plaats deelde ze met Karen Oris. Zij reed met Mali D'or (v. Emerald) in exact dezelfde tijd als De Swert over de finish. 

Eddy Bols (Rock n'Roll d'Eres) nam genoegen met de vijfde plaats. 

Andere top tien klasseringen waren voor Femke De Graaf (Joker Van De La Rosteehoeve), Jules Denutte (Irôme), Niels Verwerft (Mallika van de Neerheide) en Geert Adriaensen (Ona van't Veldeken). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Silver 1.20m rubriek was Danny Van Es wederom onklopbaar. Hij nam zowel de eerste als tweede plaats voor zijn rekening. Met Hamilton (v. Contact vd Heffinck) reed hij over de finish in 21,55 seconden, goed voor een eerste plaats. Met Ulana Z noteerde Danny een tijd van 21,69 seconden waardoor hij ook het zilver mee naar huis mocht nemen. Sander Geenen en Interceptor (v. Breitling) reden over de finish in 22,44 seconden waardoor ze het bronzen lintje mee naar huis mochten nemen. 

Ellen De Swert (Melora) en Kevin Wastiau (Atout du Rouvray) namen de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.  

Andere top tien klasseringen waren er voor Chloé van hove (Queen's Z), Danny Van Es (Noor C), Jim Verwimp (Pina Colada), Jan Van Dyck (Mistic River) en Mathieu Bourdeaud'hui (Eyes wide shut of two notes Z)

Klik hier voor de resultaten.