Thomas Leemans schrijft de Grote Prijs van Sportstal Vanderhasselt op zijn naam

Thomas Leemans schrijft de Grote Prijs van Sportstal Vanderhasselt op zijn naam

Op de HGVBB wedstrijd trokken afgelopen weekend heel wat regionale ruiters naar Sportstal Vanderhasselt om het beste van zichzelf te geven. Op zondagnamiddag was het tijd voor de 1.25m Grote Prijs waar Thomas Leemans met de hoofdprijs naar huis ging! 

Thomas Leemans kon rekenen op Petrouska Dm Z (v. Peppermill) om de winnende tijd neer te zetten van 38,28 seconden in een foutloze omloop. Nell Delgouffe deed eveneens een poging om die tijd te kloppen maar kwam net niet in de buurt. In het zadel van Zumba Vhw Z snelde Nell in 41,98 seconden foutloos over de meet en finishte tweede. Danny Van Es en Chica of the Lowlands Z (v. Cornet Obolensky) eindigde met vier strafpunten maar een tijd van 38,57 seconden op de derde plek. 

Celine Couvreur en Dubai Une Prince (v. Shaman du Yam S) nam genoegen met de vierde plaats. Nathalie Geeraerts en Little Star d Ysenbeeck Z (v. Le Diamant Horta) eindigde op de vijfde plek. 

Danny Van Es is eigen vrouw Ellen De Swert te snel af in 1.20m op zaterdag 

Op zaterdag was het de weer de beurt aan Danny Van Es om alle concurrentie naar huis te rijden. In het zadel van Hamilton (v. Contact vd Heffinck) reed hij in 20,43 seconden naar de winst in de 1.20m proef. Ellen De Swert werd hierdoor naar de tweede plek verwezen met Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) met 21,85 seconden. Danny Van Es vulde verder nog de top drie aan met Noor C (v. Bisquet Balou VD Mispelaere) en stopte de klok in 23,25 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Daisy Polspoel met Chaconne (v. Clearway) en Ingbert Ghys met Papillon Du Tilleul (v. Flipper D'Elle). 

Klik hier voor de resultaten.