Pieter Bouche en Joeri Van Wonterghem ijzersterk in hoofdrubriek van Destelbergen

Pieter Bouche en Joeri Van Wonterghem ijzersterk in hoofdrubriek van Destelbergen

Op de HROV wedstrijd in het Barelhof, Destelbergen snelden Joeri Van Wonterghem en Pieter Bouche elk naar een overwinning in het 1.20m hoofdnummer. 

Op zaterdag verzekerde Pieter Bouche met Maestro Van de Vlasbloemhoeve (v. Inshallah De Muze) de overwinning het 1.20m hoofdnummer. In deze twee fasen rubriek bleven er zo'n vijf combinaties dubbel nul. Ook Christophe De Brabander was een van deze combinaties en verzekerde met Jardy De Muze (v. Gemini) een tweede plaats in 34,58 seconden. Laura Raemdonck en On The Rocks Ter Saleghem (v. Marius Claudius) vulden de top drie aan in 37,87 seconden. 

Sharin Henderickx en Krunchy D Ockeghem (v. Cloud) werd vierde en verwees hiermee Silke Hoste met Pompidou (v. Vigo D'Arsouilles) naar de vijfde plek. 

Joeri van Wonterghem zegeviert op zondag 

Op zondag vormde de 1.20m proef wederom de hoofdrubriek van de dag. Daar was het Joeri Van Wonterghem die met Interno Grande (v. Calvaro) de ereronde mocht leiden. Het duo tikte de klok af op 34,79 seconden. Chloë De Roo en Muis Van 't Sparrenhuis (v. Elvis Ter Putte) werden tweede in 35,27 seconden. Ineke Vens en Eyecatcher vd Karmenhoek Z vervolledigden het podium in 38,31 seconden. 

Joni Van Bogaert en Federer (v. Nagano) eindigden vierde en Eline Reyniers met Opalia D. Exaerde (v. Codex) werden vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.