Thibeau Spits schittert in rankingrubriek Riesenbeck

Thibeau Spits schittert in rankingrubriek Riesenbeck

In Riesenbeck werd zonet het hoofdnummer van de dag gesprongen en Thibeau Spits is er wederom in geslaagd naar een top vijf klassering te springen. De 19-jarige ruiter stelde zich hiermee achter onder andere Marcus Ehning en Steve Guerdat. 

De winst ging naar Hans-Dieter Dreher. Hij was de laatste ruiter die moest aantreden en slaagde er dus in extremis nog in op de tijd van Ehning, die tot dan aan de leiding had gestaan, scherper te stellen. Dreher reed Prinz 1293 (v. Perigueux) foutloos naar de finish in 62,37 seconden. 

Ehning eindigde op de tweede plaats. Hij reed Cristy (v. Canturo) foutloos naar de finish in 62,82 seconden. Steve Guerdat vervolledigde het podium. Hij reed Ulysse des Forets (v. Col Canto) foutloos naar de finish in 62,84 seconden.  Chloe Reid en Souper Shuttle (v. Stakkato) volgden op de vierde plaats na een foutloze ronde in 64,62 seconden. 

Thibeau Spits eindigde net buiten de top drie op de vijfde plaats. Hij rekende op Juragold Bormes (v. Contact vd Heffinck) om in 64,68 seconden een foutloze ronde te springen;

Klik hier voor de resultaten