Thibeau Spits beste Belg in kleine Grand Prix Bonheiden

Thibeau Spits beste Belg in kleine Grand Prix Bonheiden

In Bonheiden werd zonet de kleine Grote Prijs verreden. 55 deelnemers traden aan in deze 1m40 rubriek waarin er met aparte barrage gesprongen werd. 13 van hen konden de nul behouden, een barrage met dertien moest dus over de winnaar beslissen. 

Die winnaar werd Marcus Westergren. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van de 11-jarige Cassini II merrie Call Girl 5 en klokte af in 39,00 seconden. Hiermee bleef hij Amelie Gachoud voor die met The Precious ONe (v. Master Imp) op de tweede plaats eindigde. Zij konden eveneens een foutloze barrage springen en finishten in 40,71 seconden. Manuel Fernandez Saro en Medard M (v. Triomphe de Riverland) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 42,46 seconden. 

Enkel de top drie kon de nul behouden. De snelste ronde kwam van Thibeau Spits en Juragold Bormes (v. Contact vd Heffinck). Een springfout verwees hen echter naar de vierde plaats. Christophe Vanderhasselt en Kadans van de Mispelaere (v. Wandor vd Mispelaere) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten