Maikel van der Vleuten naar de winst in CSI1* GP Sentower Park

Maikel van der Vleuten naar de winst in CSI1* GP Sentower Park

In Sentower Park werd zonet de GP van de CSI1* competitie gesprongen. Van de 25 startende combinaties, konden er elf de nul behouden. Een barrage met 11 combinaties moest dus over de winnaar beslissen. Maikel van der Vleuten en Elwikke (v. Eldorado vd Zeshoek) reden naar de overwinning. Zij sprongen een foutloze ronde in 38,07 seconden en bleven daarmee hun concurrenten voor. Marlon Modolo Zanotelli eindigde op de tweede plaats met Djin de Riverland (v. Vigo d'Arsouilles) onder het zadel. Hij kon een foutloze ronde springen en klokte af in 39,73 seconden. Thomas Fasteus en Touch of Chilli (v. Out of Touch) vervolledigdne het podium na een foutloze ronde in 41,26 seconden.

Tony Pearson (Captain Morgan) en Jenny rankin (Cosimo IL Primo As) vervolledigden de top vijf.

1m15 CSI1¨

In het 1m15 voor de CSI1* ruiters reed Tony Pearson naar de overwinning. Hij deelde die overwinning met de Belgische ruiter Jeroen Schepers. Beide ruiters klokten af in 31,74 seconden. Schepers rekende hiervoor op Indigo vd Bosbeek (v. Quasimodo vd Molendreef), Pearson haalde Greta Garbo van stal. Giel Vangeebergen vervolledigde de top drie met Gazelle. Hij liet alle balken in de lepels en finishte in 33,49 seconden.

Nele Antonia Bendt (Balotelli) en Victor Kumps (Ilypsho van de Bosbeek) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

CSI2* 1m35

In het 1m35 reed Eric van der Vleuten naar de overwinning. Hij rekende op Baskin Penhills Blues (v. Cassino) om in 32,03 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij Sofia Westborg voor die met Dasca van het Vijverbos (v. Asca Z) op de tweede plaats eindigde. Zij kon de nul behouden en finishte in 32,80 seconden. Ottilia Lundgren en Melker af Herred (v. Maloubet de Pleville) vervolledigden de top drie.

Voor Emma Augier de Moussac (N-Balourouge de Semilly) en Lysanne Kruizinga (Flips 21) was er een vierde en een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten