Steven Konings iedereen te snel af in LRV Limburg

Steven Konings iedereen te snel af in LRV Limburg

In Molenbeersel kwamen de Limburgse springruiters dit weekend in actie. In de Z-klasse ging de overwinning naar Steven Konings. Hij rekende op Fidel om in 36, 16 seconden een foutloze ronde te springen. Met deze tijd bleef hij Ruben Houben voor die met No Nonsens van Visa Versa Z op de tweede plaats eindigde. Zij konden de nul behouden en finishten in 37,89 seconden. Inge Pieck en Nemo van het Reuhof vervolledigden de het podium. Zij behielden de nul en kwamen na 38,18 seconden over de eindmeet.

Ingried Ramaekers (Elvic vh Hoeve-Terras Z) en Thomas Symons (Esteband van Waere) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klasse M

In Klasse M reed Gitte Wuyts naar de overwinning. Zij kon de nul behouden in het zadel van Iblesse van de Dijkhoeve en klokte af in 40,97 seconden. Lauren Vangronsveld en Victoria eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 40,97 seconden. Ann Tielen en Tetske A Z volgden op drie na een foutloze ronde in 42,70 seconden. 

Lieselotte Symlons (Togano Z) en Jeroen Brebels (Iberlina RV) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten