Amber Goethals wint Klasse Zwaar in Bassevelde

Amber Goethals wint Klasse Zwaar in Bassevelde

In Bassevelde werd er afgelopen weekend een wedstrijd van de LRV gesprongen. De winst in Klasse Zwaar ging naar Amber Goethals. Zij rekende op Kosmic Black Ice vd Bucxtale (v. Ogano Sitte) om in 38,98 seconden een foutloze ronde te springen. Dorien Berkers en Argos Van Hof Ter Naillen (v. Querlybet Hero) eindigdsen op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 45,63 seconden. Koen De Nijs en Mister Q van de Stationshoeve (v. Echo van't Spieveld) eindigden op de derde plaats.

Tim De Loose (Mimosa De La Vie Z) en Jonas Berkers (Quidamziona Z) volgden op vier en vijf.

Midden

In Klasse M reed Kim De Vleesschauwer Lenka van de Doornakkers (v. Elvis Ter Putte) naar de overwinning. Het duo sprong een foutloze ronde en klokte af in 43,50 seconden. Stijn Hamerlinck en Katharina van de Durmstede (v. Equistro van de Mispelaere) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 43,61 seconden. Gert Geeroms (Cancellaro Esse Z) vervolledigde het podium. 

Justine Van Puyvelde (Duquesa Del Campo) en Jonas van Leuven (Gizani van de Goevelhoeve Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten