Zoe Conter moet enkel Jaroslaw Skrzyczynski voor zich dulden in de eerste 5* rubriek van Knokke Hippique

Zoe Conter moet enkel Jaroslaw Skrzyczynski voor zich dulden in de eerste 5* rubriek van Knokke Hippique
Zonet werd in Knokke de tweede CSI5* rubriek verreden. In deze rubriek 1.45, rechtstreeks op tijd, was het de Pool Jaroslaw Skrzyczynski die met de overwinning aan de haal ging. Met de merrie Quintella onder het zadel was hij de allersnelste in een tijd van 60.22 seconden. Hiermee had hij ruim 5 seconden voorsprong op Zoë Conter, die met Dragonfly De Longchamps (v. Clinton) de tweede plaats innam na een foutloze rit in 65.45 seconden.

De top 3 werd vervolledigd door de Amerikaanse Laura Kraut en Curious George (v. Codex One). Voor Jérôme Guery en de Holsteiner hengst Alicante was er nog een vierde plaats.

Klik hier voor meer resultaten.

Eerder vanmiddag stond er nog een CSI2* proef op het programma over een hoogte van 1.40. Het was Koen Vereecke die met Ina Van de Nieuwburghoeve naar de overwinning snelde in een tijd van 63.98 seconden. Hij leidde met zijn BWP merrie van Nabab De Rêve een internationaal getint podium, met Taylor Alexander en Emma Stoker op de respectievelijk tweede en derde plaats. De Amerikaanse Alexander reed over de eindmeet in 64.43 seconden op de rug van Ryanair De Riverland, een Selle Français hengst van Quick Star. De Britse Stoker en Townhead Campus deden het foutloos in 65.83 seconden en kaapten zo de bronzen medaille.

De top 5 werd vervolledigd door Simon Morssinkhof (Bubsylon) en Hendrik Denutte (Don Flamenco Van de Kranenburg).

Klik hier voor meer resultaten.