Z-titel voor Tom Bonny op Indoor Sint-Joris-Wingene

Z-titel voor Tom Bonny op Indoor Sint-Joris-Wingene
Tom Bonny heeft zich gisteren tot winnaar van de klasse Z gekroond op de LRV Indoor van Sint-Joris Wingene. Met zijn twaalfjarige BWP'er Hocus Pocus van de Lucashoeve (Chin Chin) snelde hij naar de overwinning in 27,92 seconden tijdens de barrage voor Opwijk. Gert Dierickx volgde met Leandro van den Ouden Eik (Epleaser van 't Heike) op de tweede plaats in 27,99 seconden, eveneens voor Opwijk. Plaats drie was voor Ben Thiry en de Echo van 't Spieveld-zoon Kadee van St-Rockes Kapelle. Zij reden voor Orsmaal.

Shauni Van Opstal reed naar de vierde plaats voor Nederokkerzeel. In het zadel van Frou-Frou van de Bremboshoeve (Querlybet Hero) finishte ze in 31,94 seconden, Rob Holsbeek volgde voor Kortenaken op plaats vijf met Maybel vh Molenhof (Figaro C).

De klasse M werd gewonnen door Dries Vanthienen en Elordonne S (Lord Z) voor Kortenaken. Orsmaal volgde met Jonas Henot en Alencia von Hary Z (Action-Breaker), Sien Daenen werd derde voor Landen met Boreal d'Elle (Norway de la Lande). Lissa Mulders en Denver vh Broekdal (Utrillo vd Heffinck) werden vierde, Celien Meert rondde de top vijf af met Caheelah de Beaufour (New Jimmy's).

Dirk Matton (Pepingen) en Kenzo van 't Farsenhoven (Vivaldi du Seigneur) wonnen klasse Licht. Flo Corthauts volgde met Costaro du GD Coeurcq Z voor Geetbets, Laura Meeurrens en Goldika van t Roth werden derde.

Klik hier voor alle resultaten.