Yuri Mansur als enige foutloos in barrage King George Cup Hickstead

Yuri Mansur als enige foutloos in barrage King George Cup Hickstead
Ook in Hickstead komt de Royal Horse Show ten einde met de King George Cup op een hoogte van 1.60m. De voor Euro Stables uitkomende Braziliaan Yuri Mansur was een van de vier deelnemers die het tot de barrage wisten te redden. In de barrage was hij echter de enige deelnemer die een foutloze ronde neer wist te zetten met zijn Babylotte (v. Dollar du Murier). In het zadel van de KWPN-er zette hij een tijd neer van 57.52 seconden.

Snelste vierfouter was voor Nederland Ruben Romp die hier met Audi's Teavanta II C Z (v. Treasure) met een tijd van 54.60 seconden rond wist te komen. Hij bleef daarbij voor op de Brit Keith Shore die met Mystic Hurricane (v. Tornado) ook vier strafpunten achter zijn naam noteerde in een tijd van 57.63 seconden waarmee hij op een derde plaats eindigde.

De Duitser Patrick Stühlmeyer die al mooie resultaten behaalde in Hickstead eindigde nu op een vierde plaats. Zijn Lacan 2 (v. Lando) kwam uit de barrage met 8 strafpunten in een tijd van 54.37 seconden. Het was daarop de Ier Shane Sweetnam die de barrage voltooide door zijn Main Road (v. Heartbeat) naar de vijfde plaats te rijden. In de eerste omloop was hij de snelste vierfouter van het veld in 76.44 seconden.

Klik hier voor alle resultaten