Wijziging programma cyclus

Wijziging programma cyclus
De inschrijvingen voor de eerste cycluswedstrijd in Hulsterlo zijn afgesloten en de opkomst is ronduit overweldigend.  De 4-jarigen stijgen spectaculair (meer dan 200), samen met een overdonderend aantal 5-jarigen (bijna 500 5-jarigen).  Daarom worden er enkele last minute wijzigingen aangebracht aan het programma.


* Woensdag :

Het voorziene programma SILVER wordt verreden zoals voorzien, de startlijsten en timing worden later deze namiddag gepubliceerd

* Donderdag :

++ de SILVER proeven 1m15 en 1m25 worden georganiseerd op de piste achteraan (piste die later het weekend wordt gebruikt door HROV).  Ruiters die verkiezen hun inschrijving te verplaatsen naar woensdag, kunnen dat ter plaatse regelen.  Deze proeven starten om 11uur.  Verdere timing volgt.

++ Alle 4-jarigen lopen op donderdag.  De 4-jarigen die ingeschreven waren op vrijdag verhuizen mee naar donderdagnamiddag.  De 4-jarigen starten om 10u00 met deel 1.  Om 15u00 lopen dan de 4-jarige hengsten en aansluitend start het deel 2 van de 4-jarigen.  Ingeschreven ruiters die omwille van deze aanpassing niet kunnen deelnemen, zullen hun inschrijvingsgeld terugkrijgen.

* Vrijdag

Aangezien de 4-jarigen op vrijdag wegvallen, starten we om 08u00 met de 5-jarigen die heel de dag zullen lopen.

* Zaterdag en zondag

Het voorziene programma en de inschrijvingen die gedaan werden voor zaterdag en zondag blijven behouden.  Voor de details van de starturen verwijzen we naar de timing die later vandaag zal gepubliceerd worden.

==> ALGEMEEN
Alle wijzigingen van dagen die aangevraagd werden kunnen onder druk van het aantal inschrijvingen niet gebeuren.  Er zijn ook geen wildcards voor zaterdag beschikbaar.  Iedereen zal dus moeten starten in het deel waarvoor hij of zij ingeschreven was en op de startlijst zal voorkomen.

We wensen op deze manier duidelijkheid te verschaffen naar éénieder en alle ruiters en paarden de kans te geven op een sportief hoogstaande wijze de cyclus te starten.