Zes combinaties foutloos in selectie ronde BK Pony's

Zes combinaties foutloos in selectie ronde BK Pony's
Het BK Pony's op het Azelhof stond opnieuw in het teken van de clear rounds. Ditmaal wisten maar liefst zes combinaties deze missie te volbrengen.

Zo zien we een foutloze ronde van Alice Sercu met Opaline Optima (v. Orchid's Romario II), Rania Dindane met Moonfighter Machiavelli (v. Goliath van de Groenweg), Elise van den Branden met Orchid's Party Dress (v. Kanshebber), Lore Loenders met Luna, Camille Biebuyck met Orchid's Relando (v. Kenneth NPA) en Seppe Wouters met Mojito van't Oordeel.

Resultaten

0.90 cm pony's

In de andere ring werd er voor de pony's nog een 90cm rubriek verreden. Daar is het Axelle Rowies die met Jumper von Weidenbaum naar d winst reed. Ze bleven er voor op Marieke Bauwens met Chelsea die op de tweede plaats eindigden. Als derde zagen we Hayley Lefevere met Ictus D'enfer vd Bremhoeve over de finish snellen.

1m

In de 1m rubriek snelde Rik Nauta naar de winst met Mr Rojo. Zij bleven er Zora Delplace voor die met Stormy op de tweede plaats wist te eindigen. Voor Linde van Boxstael was er in het zadel van Nina van de Groenweg een derde plaats.